Annons:
Etikettnötkreatur
Läst 1221 ggr
djurkillen
3/30/16, 2:41 PM

Försäljning av kött

Ni som säljer kött till restauranger, hur går ni tillväga? Ringer ni till ett antal restauranger och frågar om intresse finns för att köpa kött?

Annons:
Leifsdotra
3/31/16, 8:11 AM
#1

Min man har gjort så, ja. Sen har han också bra kontakt med en etablerad säljare av annat kött som varit superbra som stöd och som har pratat gott om våra produkter när h*n varit och levererat varor till sina köpare.

ManU77
3/31/16, 10:47 AM
#2

Jag mailade först till ägaren och berättade om min verksamhet, vad som skiljer mig från andra uppfödare (utan att bedöma det andra gör på något sätt), varför jag gör det jag gör, och sedan frågade jag om de vill inleda ett samarbete. Ganska enkelt, egentligen. Den restaurang jag kontaktade hade jag dessförinnan tagit reda på att de var intresserade av lokalt producerat kvalitetskött.

Efter de svarat att de var intresserade har jag träffat deras inköpschef och pratat mer med honom om mina planer. Vi kommer nog få anledning att fortsätta våra diskussioner framöver.

Upp till toppen
Annons: