12. OT / skvallerbänken

Lantdjur 11 juni

2014-06-11 17:46 #0 av: [JeanetteK]

Idag är en mycket seg dag för mig. Jag har suttit här i min bubbla hela dagen och allt är som sirap runt mig. Inte ens kaffe har funkat. FunderarSkämtarHjärnan är seg och kroppen vill inte alls idag. Bara att acceptera att det är så ibland.

Men jag tog mig i kragen och gick ut men hunden och kollade djuren. Det ger alltid lite energi. Det är så mysigt när alla lammen, som nu inte är så små längre, fortfarande kommer och pussas! Hjärta

Hur ser er onsdag ut??

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2014-06-11 17:46 #1 av: Leffe

Tålamod lönar sig. Efter att ha väntat i timmar kom till slut vargen och järvrn fram så jag kunde få bra bilder på dem. Jag har alltså åter varit på Skansen

Anmäl
2014-06-11 17:48 #2 av: [JeanetteK]


Bra jobbat! Dom är inte så lätta att få syn på! Gillar verkligen vargar. Det är något speciellt med dom! När vi var på Kolmården en gång och körde genom safariparken var det en som stannade bredvid bilen och tittade på mig ett tag. Det var ett mäktigt ögonblick!

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2014-06-11 17:50 #3 av: Leffe

Här kommer en bild på dagens varg

Anmäl
2014-06-11 19:25 #4 av: [JeanetteK]


Vilken fin! GladTycker dom är så häftiga!

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2014-06-11 20:32 #5 av: Leffe

Nu har jag suttit och gjort en hemsida för mina bilder från Skansen. Det börjar bli så mycket att ha på min egen sida. De första bilderna är från den tid Skansen hade elefanter och isbjörnar (1976)

Anmäl
2014-06-12 03:56 #6 av: Cahira

Det ar nagot speciellt med dessa vackra djur. :)

Jag kanner mig sa sjukt valsignad som bor pa denna plats och som blivit sa mycket battre fysiskt och psykiskt att jag nu kan klassifiera mitt liv som ett aktivt liv. Jag kan halla igang i tva eller tre timmar innan jag behover vila och efter kort vila ar jag igang igen. Kanns sa otroligt fantastiskt! 

Jag har paborjat att stada det gamla honshuset dar de vilda katterna bor sa deras kattungar inte kan skada sig eller bli sjuka av moglet som uppkommit och jag blev forvanad over hur mycket starkare jag blivit. Det var otroligt skoj!

Uppepa det har vi beslutat att minska pa kattbestandet for vi har inte rad att fortsatta mata sahar pa lang sikt. Sa jag kom i kontakt med en kvinna som nystartat en farm och behover farmkatter och hon alskade vara katter och kommer bli ett permanent hem for fyra kattungar och tva vuxna. Jasper och Midnight kommer flytta dit. Kommer sakna Jasper men Old Tom slass sa mycket med honom att det ar mer snallt mot honom. 

Och sa ska jag omplacera Summer. Nar de flesta tama katter ar borta kommer jag ha mer plats och tid att tamja de vildare och skyggare katterna. Detta kommer bli bra. :) Jag overvager att eventuellt omplacera min vackra roda Leo, men det kommer bli svart for hjartat sa vi far se hur vi star ekonomiskt i kattmatkostnad sedan. 

Det ar alltid battre att omplacera de katter som ar socialiserade nog att trivas vart som helst och ha kvar de skygga som mar bra har ute. Frostbite och den lilla bla kattungen kommer fortfarande vara innekatter. :)

Och for att gora dagen lite mer spannande sa rymde tjuren Elmo. Och innan Mike var hemma for att fa in honom igen sa hade han gatt tillbaka sjalvmant. Mycket smidigt. :) 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-06-12 08:19 #7 av: [JeanetteK]


Så roligt att höra om dina framsteg Cahira! Det är underbart att du själv känner och uppskattar att du mår bättre och är starkare. Hjärta

Låter ju som att det blir toppen för era katter.

Så Elmo tyckte att det var läge att gå ut på en liten utflykt.. skönt att han gick hem igen! Glad

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.