12. OT / skvallerbänken

Mors Dag Lantdjur 25 maj

2014-05-25 13:34 #0 av: [JeanetteK]


Kom ihåg alla mammor idag! Själv har min käre son (som är 15 år) följt med mig på en långpromenad med hunden och hjälpt till här hemma. Det händer inte alltid här hemma kan tilläggas, så jag blev mycket glad! Hjärta

Maken gav mig också tid i present, fast igår i förskott. Han gick med mig på IKEA utan att klaga en enda gång på att det var tråkigt eller tog lång tid! Det är kärlek det. Gapskrattar

I övrigt har vi varit och röstat och sen skämt bort våra djurmammor. Agnes (gris) fick lite smaskigt gräsklipp och annat trädgårdsrens, tackorna fick lite extra kraftfoder, ankorna fick nytt badvatten och hönorna fick kornkross utkastat i hönsgården. Så nu är alla mammor på Månskensfarmen glada!

Vad gör ni idag?

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2014-05-25 13:46 #1 av: Leffe

Jag ringde min mor innan jag var i väg och röstade. Hon vill inte jag kommer över då hon börjar bli förkyld. Hade en tanke att åka och se Elitloppet live, men nu när jag ser på teven så hade jag inte kunnat röra mig i rullstolen där

Anmäl
2014-05-26 02:50 #2 av: Cahira

Mors dag var för nån/några veckor sen här men det är memorial day imorgon så imorgon är röd dag här. :)

Vi har handlat lite mer tillfälliga stängselstolpar och mineralsten till korna idag, hittat fler kattungar (Tony the Tiger visade sig vara Toni the Tigeress) och har spenderat massa tid på att försöka socialisera katter lite mer. Lorelai och Yuki klarade mitt "test" bra men Toni har jag mer jobb att göra, troligen för att hon har ungar. Ninja litar på mig 300% mer än hon gjorde för tre veckor sen, woho! 

Jag har rakat ned Frodo till en mer sommarvänlig frisyr vilket han älskade. Jag cyklade några minuter med Apache och Frodo så de fick springa av sig lite medans seniorerna tog det lugnt inne. Vi satte upp tillfälligt stängsel så korna kunde beta i ett orört inhägn eftersom vi är lite kort på gräs nu. Hästarna fick klippa gräsmattan. Apache och Frodo busade massor idag, de är totalt oberörda av värme dom två! Och Apache tog ett dopp i ett stinkdike. :)

Jag gav en hjärnaktivering till hundarna, lekte med katterna som vi har inne just nu för att aktivera dom, och fick igång internet som varit nere hela dagen. Blir nog åska ikväll/inatt. 

Nu ska jag fixa mina ifokussysslor och sedan är det nog sängen för mig. :) Jag mår så himla bra i värmen!

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-05-26 02:58 #3 av: Leffe

Fullt upp på hundar och dig

Anmäl
2014-05-26 03:00 #4 av: Cahira

#3 Haha ja jag har lite djursamlarvarning på mig känner jag. Men jag har inte tråkigt iallafall. Hyschar

Mike hittade en bit djurben som såg ut som ett jättekonstigt kranium. Visade sig vara typ bäckenet eller liknande från en fågel. Tog nästan en timmes googlande att komma fram till det. Generad Men det är stort, måste vara från en örn, gås, kalkon, pelikan eller kalkongam. Det är inte fullvuxet än heller, växtzonerna är inte slutna. 

Jag har lite konstiga faschinationer ibland. :)

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.