12. OT / skvallerbänken

Lantdjur 9 april

2014-04-09 17:49 #0 av: Vattnadal

Klev upp vid 6, då maken talade om att Lisa var på gång med lammning. Hon är 8 år, 5:e lamningen hos oss, alltid gått bra, utom förra våren. Då fick hon 3 lamm, 2 dog, och hade jag inte varit hemma hade hon strukit med själv. Nu var det förvärkar och en orolig men pigg tant som höll igång hela dagen. Först vid 14-tiden fick hon riktiga värkar.

Nu gick det bra, bara det satte igång. 2 bagglamm, stora och pigga. De fick lite selen alla tre, sen fick Lisa hö och korn samt lite vatten. Pojkarna klarar av att dia, och jag lyckades slita mig från fårstallet. Kroppen är slut, ont och iskall, men tvingade mig att cykla 4 km med tre av hundarna, där Ingrid fick dra cykeln, Vidar och Vittra bara springa med.

Nu ett välförtjänt hett bad, sen rena och torra kläder och middag.Blev en ofrivilligt ledig dag från Draghundcenter, tur att det finns en anställd som kan ställa upp när det krisar!

MVH Elin

Medarbetare på spetsar och urhundar. VD på Draghundcenter

Anmäl
2014-04-10 00:34 #1 av: Cahira

Vad skönt att det gick bra! Förstår att du är trött! 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-04-10 13:09 #2 av: [JeanetteK]


Grattis till tillökningen! Skönt att det gick bra! Hjärta

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.