12. OT / skvallerbänken

Lantdjur 8 januari

2014-01-08 09:12 #0 av: Gittan

Ja då sitter barnen i skolan och nu ska jag ut på promenad med Bonzo, vår trofasta hund som följer med och vakar över oss i mörkret medan vi väntat på att skolskjutsen ska komma på morgonen.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2014-01-08 09:29 #1 av: [JeanetteK]


Sonen är i skolan och maken på jobb. Vardagen är tillbaka. Jag har just avklarat förmiddagens jobb-lass och nu ska jag åka och handla lite. Det tog tid innan det ljusnade idag, det var som att dagen inte hade lust att vakna idag. Jag kände likadant! Glad

Igår berättade en kompis att dom hade sett råttor utanför deras hus. När jag gick och la mig igår hörde jag ett konstigt tassande ljud och tänkte att nu har vi fått möss bergis. Lyfte blicken och ser en helt gigantisk spindel några decimeter från mig på väggen. Den var ca 7 cm i diameter (inkl ben såklart) och stor svart och kraftig. Jag kan lova att jag hoppade långt därifrån och sen fick maken ta bort den. Dom brukar hålla sig i källaren, men nu hade den tagit sig ända upp i sovrummet. Den var alltså så stor att det lät när den gick. Brrr....Förskräckt

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2014-01-08 09:31 #2 av: Gittan

Usch!

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2014-01-08 09:32 #3 av: Fridaaaa

God dag

Sitter på föreläsning i skolan och drygar. Noll koncentration idag känns det som, trött som attan :S Hoppas vi blir klara med grupparbetet i eftermiddag så vi kan vara lediga imorgon ;)
Ska jobba ikväll, så behövs hihi

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.