12. OT / skvallerbänken

Skolmat producerad i Sverige

2013-06-12 10:06 #0 av: [JeanetteK]


I Expressen kan man läsa att föräldrar har fått igenom att deras barn ska få äta mat producerad i Sverige. I och med detta får de gå in i köket och hämta sin egen "specialmat". Vad tycker ni om detta?

Länk

 

 

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2013-06-14 12:13 #1 av: medde

Tycker det är bra. Min dotter äter en hel del special kost pga allegier och flera gånger har det även felat. Så ha en hundra koll på maten och även var den kommer ifrån är bra.-

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2013-06-18 20:45 #2 av: Lavèn

Tror inte jag kan påverka min skolmat såmycket, vi får inte ens ska potatis eller när vi tyckte att det var bättre med potatis i lågnpannor hade de det några veckor sedan gick till baka till det gammla. Jag får lite bättre än de andra för jag är vegetarian, och den maten är lite bättre oftast

Kram Nora medarbetare på lantdjur och Barnens  Glad

Anmäl
2013-06-18 21:32 #3 av: medde

Maten i min dotters skola tycker jag verkar vara under all kritik. Flera gånger i all stress har dom serverat rått. Då min dotter är allergisk så för hon ofta annan mat, Men som sagt den slängs ihop lite för ofta.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.