04. Häst

Hjälp utsatta och vanvårdade hästar och åsnor!!

2010-04-07 17:03 #0 av: alskarkolhydrater

Fick hem ett brev för några veckor sedan, från Wspa, hjälporganisation för utsatta djur. Både mitt hjärta och min själ grät när jag läste detta, som man nu även kan läsa om på deras hemsida  Wspa.

Är själv medlem och stödjer med en summa varje månad. Vill därför bara göra ett inlägg med detta här så att folk får se wspas fina arbete! Och för den som vill och har råd, kanske bidra med en liten summa. En liten femtiolapp tex, blir ju mkt i längden :)

Anmäl
2010-04-07 17:13 #1 av: Rita-S

Jag håller med, mycket viktigt arbete att se till att djuren mår bra!
Men för min egen del vill jag först fokusera på alla dom hästar här hemma i sverige som far illa faktisk före jag börjar gå förbi alla djur här för att hjälpa djur i andra länder.. Vi får inte glömma våra egna djurskyddsorganisationer som kämpar lika hårt som WSPA på lokal mark. Jag bidrar dock till bägga delar. en liten slant till lokala organisationer och en liten slant till WSPA. alla droppar monnar!

//Rita, sajtvärd på Husmorstips,  fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg,  bloggen och min hemsida

Anmäl
2010-04-07 17:21 #2 av: alskarkolhydrater

Håller absolut med dig!!

Dock förekommer det ju så otroligt mkt mer plågeri m.m mot djur i dessa länder, än vad det gör här. Vi har ju så pass mycket lagar och många som uppmärksammar på ett helt annat plan än vad det görs i tex då Israel, där då åsnor och hästar bara ses som arbetskraft och inget annat. :( usch.. blir så ledsen...

 

Anmäl
2010-04-07 22:15 #3 av: SwedenZoo

#2 Sveriges djurlagar sägs av politiker vara de bästa. Men tyvärr är det inte hela sanningen. Vi ligger långt efter i utveklingen. Dessutom sker mycket vanvård i Sverige som aldrig uppmärksammas eller anmäls.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.