Månadens Lantdjur

Vinnaren månadens lantdjur Maj 2013

2013-06-03 07:47 #0 av: Fridaaaa

Grattis Cahira till vinsten!

Vem är du?
Maria heter jag, kallas Ambi, mini eller Cahira av mina vänner beroende på när de började känna mig. Är 26 år och är född och uppvuxen i Umeå och lämnade sverige för USA för snart ett halvår sedan tillsammans med min hund. 

Vad har du för lantdjur?
Tar nog hela listan tror jag. 39 kossor, två av dessa är gamla simmentalkorsningar på 15 och 20 års ålder ungefär. 5 kvigor varav en är en charolais då vi ville testa på rasen och gillade iden på en vit bland alla svarta angusar. 2 tjurar, 29 kalvar och har fortfarande några fler på g, ca 6 katter + några ungar, 3 hundar, 2 hästar och en åsna. :) 


Kan du beskriva bilden som du vann med?
Ah, den lilla black angus kalven! Finns en lite rolig historia bakom den. Jag går relativt ofta runt med kameran runt korna nu då gräset är så vackert grönt och alla kalvar är så fantastiskt söta, och denna lilla kalv förföljer mig alltid då jag har kameran i handen - aldrig annars. Så jag tog några bilder varav denna och hon stod vackert stilla. Jag tog några steg och hon följde efter mig i några minuter. Jag sa åt henne "Jag ÄR inte en modellagent, jag lovar!" och då tittade hon på mig och vände om och gick tillbaka till mamma. :) Kunde inte annat än skratta!


Vad betyder lantdjur och miljön på landet för dig?
Glädje, frihet, lycka, och mycket mer därtill! Jag tjatade om djur hela min barndom och har alltid känt som jag var född att bo på en gård med massa djur och planerade att nån gång i framtiden starta en gård. Så fick jag denna gyllene chans att åka hit och jag värderar det väldigt, väldigt högt. Känner mig lyckligt lottad och är hemskt glad att min astma inte strular för mig. :) 

Något annat du vill berätta?
Samma bild blev nedskjuten i en hot/not tråd på en annan sida! Så blev lite paff att den vann. :) Tack för att ni röstade på min bild! 

Blomma


 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2013-06-03 11:36 #1 av: medde

Urläcker bild! Samt verkligen kul att få läsa lite om Cahira och bilden.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2013-06-03 11:45 #2 av: [JeanetteK]

Grattis! Hon är jättefin! Blomma

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2013-06-03 12:17 #3 av: Leffe

Grattis till en fin bild. Det var en fin presentation också.

Anmäl
2013-06-03 14:38 #4 av: [randi]1

Ett stort GRATTISSkrattar

 

medarbetare på lantdjur, omplacering, russkiy toy och vaktlar


Anmäl
2013-06-03 18:47 #5 av: Cahira

Tusen tack alla! BlommaKramasFörlägen

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.