Om sajten och iFokus.

Vem är du? 10 snabba!

2013-05-24 09:37 #0 av: Rita-S

Del 5 av presentationen av värd och medarbetare på lantdjur.ifokus. Jag presenterar.. mig själv! ;)

Bilden tillhör mig och jag tillåter mig själv att använda den ;)


1: Ditt namn? Äkta eller forumsnamn?
 Rita

2: Din största dröm?
 Att få orka ha en liten gård, om så endast lagom stor för att ha ett par hästar, en ko eller två, ett par grisar och kanske en fyra eller fem får. Att få vara oberoende av att behöva köpa kött i affärn där jag inte vet hur djuren har mått. Att få vara fri från den moderna världens stress och besvär.

3: Det mest underbara som hänt i livet?
Att jag fick köpa min första häst Nikita, att jag sen fick chansen av gejsa här inne på ifokus att köpa hennes Gejsa, och att jag nu när Gejsa lämnade mig fick chansen att köpa min busKex :)
 

4: Arbete och fritidsinteressen? 
Jag arbetar inom teknisk support kundtjänst och är nördig även på fritiden. Jag är dock utbildat gårdsavlösare, och har gårdslivet som interesse, även djur, läsa och skriva, sjunga, spela och lyssna på musik och spela datorspel, brädspel, kortspel och annat för kul. Läser in ljudböcker som hobby. 

5: Om du fick en ända sak du kunne trolla, vad skulle det vara?
 Den är svår, jag vill trolla så mycket! Men då skulle jag trolla så att systemet i både Norge och Sverige faktisk fungerar, och att man inte behöver läsa om äldre som ligger i en blöja ett dygn etc, eller folk som ramlar mellan stolar pga dom kastas mellan FK, Soc och AF och så vidare. 

6: Livsmotto eller livsfilosofi?
 Jag har inte bara ett! Jag har fler. "Kan jag skratta av det så vill jag överleva det" är nog det som har hjälpt mig mest att komma genom svåra saker. Humor är för mig en viktig ingrediens att överleva alla slag jag fått. 

7: Framtiden, vart är du om 15 år som du ser det i dag?
 Det är nästan omöjligt för mig att förutse när jag arbetar inom callcenter-branchen, men jag hoppas på att jag kanske har den lilla gården jag drömmer om och har drömt om sen jag var liten flicka. 

8: Bo i utlandet eller här hemma när du är pensionär?
 Jag bor redan i utlandet ;) Men efter den smällen jag såg min mamma ramla ner i tror jag nog att jag inte kommer röra mycket på mig som pensionär. 

9: Politik eller inte?
 Politik är grunden för vårat samhelle i dag, tyvärr får jag tillägga för det är en oöverkommelig jungel av partier, partiprogrammer, koalisjoner, vallöften som sedan inte infris och jag vet inte vad som gör det ungefär omöjligt att hitta något parti som kan representera mig. Jag ser det dock som en skyldighet att nyttja min rösträtt då det faktisk är mitt ända vis att inverka på hur mitt hemland fungerar. 

10: Varför är du medarbetare/värd på just Lantdjur?
 Jag blev tillfrågat, och tycker detta är en spännande sajt då jag ju som tidigare nämnt känner varmt för lantbruket och särskillt djuren där. 

//Rita, sajtvärd på Husmorstips,  fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg,  bloggen och min hemsida

Anmäl
2013-07-08 20:01 #1 av: Leffe

Intressant att få veta lite om dig

Anmäl
2013-07-10 12:15 #2 av: medde

Mycket spännande Rita. Du är så fin människa och en god medis!


♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2013-07-10 21:09 #3 av: Gittan

Det var spännande att läsa om dig Rita.


Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2013-07-10 21:29 #4 av: Rita-S

Tack så mycket alla :) 

//Rita, sajtvärd på Husmorstips,  fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg,  bloggen och min hemsida

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.