Annons:
Etikettlantliv
Läst 7396 ggr
medde
2010-09-01 15:34

Adoptera ett lantdjur

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Janet Taylor har startat ett projket för att rädda djur som är uppköpta från slakterier, marknader med mera. Nu har man möjligheten att adoptera ett djur som man kan få följa. Om man har vägarna förbi i England kan man få komma att hälsa på.

Nu kan man även "adoptera" ett lantdjur för summan av 235 kr/år  24 kr/mån 50% av den summan direkt till mat samt att ta hand om djuret du valt att adoptera. På den här gården finn sdet ca 500 djur som som är uppköpta från marknader, slakterier med mera av Janet Taylor som arbetade som journalist men under ett arbete för tidningen som hon såg hur många djur far illa ut och startade detta projekt. Vilket är hedersvärt, man hoppas ett liknade skulle kunna finnas här även i Sverige.

                                    Adoptera ett lantdjur

Djuren är i England men tycker det här är ett bra projekt som man kan stödja om man vill.

Titta gärna in på länkarna som leder till vidare info samt direkt till Janet Tayler hemsida

Info

Hemsida

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Annons:
[TheoA]
2010-09-01 17:18
#1

Kul idé! :)

medde
2010-09-01 21:07
#2

Visst är det, samt för ett gott syfte.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Tom-B
2010-09-07 14:01
#3

Visst finns det misskötta och misshandlade djur även i Sverige, men jag tror ändå att vi är bättre på vår djurhållning än i många andra länder.

Utom på en punkt: Katterna.

Att det finns så många människor som bara slänger ut katten att klara sig själv i vårt tidvis hårda klimat. Vad har dessa människor i huvudet? Inget!

Det finns katthem på många platser i Sverige, där man tar hand om utsläppta, vanvårdade katter.

Stöd dem i första hand.

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.

Elshira
2010-09-15 13:25
#4

Jag förstår inte riktigt syftet med att "adoptera" en ko. Det hjälper ju bara köttproducenten att få iväg sina djur för att sedan kunna producera nya så snart som möjligt. Det enda sättet att få färre djur att genomlida detta är dels att inte köpa kött eller jälv evta vart det kommer ifrån (och därmed hur djuren har det), samt genom att skärpa lagarna och tillsynen av gårdar.

Hakuna matata!

medde
2010-09-15 22:51
#5

Hon som håller i det här gör detta enbart för att få allt att gå ihop, då det är djur hon köpt upp och räddat från slakt.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Upp till toppen
Annons: